SeeGlass RUN

Samo klizni sustav bočnog zatvaranja pergola

Karakteristike sustava:

  • Instalacija bez dodatnih građevinskih radova
  • Nepostojanje vertikalnih aluminijskih profila
  • Prema želji klijenta između stakala    može se staviti PVC transparentna brtva
  • Stakleni paneli debljine 10 mm- od kaljenog stakla
  • Mogućnost otvaranja i zatvaranja   objekta  na komforan i jednostavan način

 

Primjena

Klizni sustavi od stakla su dizajnirani za stambene i poslovne prostore gdje treba postići dodatni korisni prostor bez zadiranja u komfor  i estetiku.

Privatne kuće

SeeGlass Run dodaje novi korisni prostor vašoj kući stvaranjem novih  unutarnjih pregrada ili zatvaranjem neiskorištenih prostora kako bi se postigla svijetla i udobna   površina.

Restorani, hoteli i tvrtke

Ova vrsta staklenih  stijena  nudi idealno rješenje za sve vrste u poslovnom   segmentu  zahvaljujući laganom pokretanju   staklenih panela i estetskom dizajnu.

Interijeri

Klizni stakleni sustavi  su prihvatljivo  rješenje  za podjelu ureda i interijera, jer se staklene ploče-paneli  mogu pomicati s jedne na drugu stranu , stvarajući novi korisni prostor ili dijeleći  postojeći.

Kombinirajući sa pergolom

SeeGlass Run staklo je dobitna kombinacija u spoju  sa sustavom zaštite od sunca kao što su bioklimatske  i ostale pergole.  Uporabom postižemo funkcionalnost,  zaštitu prostora ispod pergole  od lošeg vremena , a  sve uz visoku razinu elegancije.

Balkoni

Optimalno  rješenje za zatvaranje i ostakljivanje  balkona bez vertikalnih  okvira s neograničenim pogledom i dodavanjem nove dimenzije ovom  dijelu našeg stambenog prostora.

Verandama i terasama

Zahvaljujući našem kliznom staklenom sustavu možemo stvoriti udobne i svijetle korisne vanjske prostore s neograničenim pogledima, pružajući zaštitu od oštrih  vremenskih uvjeta.

Konfiguracija sustava

Klizni sustav je dostupan u različitim opcijama ovisno o broju ploča potrebnih za zatvaranje željenog razmaka.

Bočno i središnje otvaranje

Kako ploče klize na obje strane, sve se mogu pakirati na jednu stranu ostavljajući širinu jednog panela zatvorenog,  tako da postižemo skoro potpun otvor.

Zatražite ponudu
Bocno-zatvaranje-pergola-2
pergole-s-bocnim-zatvaranjem
pergola-bocno-zatvaranje

SeeGlass  BIG

Klizni sustav sa „parkingom“ i bez   praga

Karakteristike sustava:

  • Glavna značajka ovog sustava je odsutnost donjeg profila gdje su klizne ploče pričvršćene na pod pomoću zasuna, stoga nije potrebna dodatna konstrukcija u nivou gotovog poda.
  • Ne postojanje vertikalnih aluminijskih profila.
  • Dostupna debljina    kaljenog  stakla  je 10 mm

 

SeeGlass  BIG klizni i preklopni sustav dizajnirani su tako da se uklapaju u bilo koju vrstu stambenog  ili poslovnog prostora.

 

Restorani i hoteli

SeeGlass Big je poradi svoje  stabilnost  i robusnosti  sustava idealno rješenje za restorane.

Sustav  omogućuje i jednostavne izmjene prostora  restorana ili hotela , stvarajući zasebne prostorije i ambijente  iskoristive u svrhu: vjenčanja, večera, proslava, poslovnih okupljanja ili  kongresa.

Trgovine  i trgovački centri

SeeGlass Big je izvrsno rješenje za izloge u  trgovinama i  trgovačkim centrima.

Sustav SeeGlassBig je učinkovita opcija za trgovački centar gdje se postavlja zahtjev  stalnog i brzog  otvaranja trgovina  radi velikog priljeva klijenata.

Unutarnja razdjelnica

SeeGlass Big je praktična opcija za unutarnju pregradu zbog nedostatka donjeg profila, budući da su jednom ploče pomaknute  i parkirane na stranu,  postiže se potpuni otvor bez vidljivih zapreka na podu.

Konfiguracije

Kako se pomične ploče u trenutku otvaranja postavljaju na parkirno mjesto  na jednoj ili obje strane, donji profili nisu potrebni za pravilno funkcioniranje ovog sustava. Ploče se u željenom predviđenom položaju u pod fiksiraju  „štiftom“ na oprugu.

Ta karakteristika nam omogućava korištenje djelomičnog  ili  cijelog  svijetlog otvora.

Zatražite ponudu
terasa-u-staklu pergola
bocno zatvaranje terase

SeeGlass ONE

Klizni i sklopivi sustavi su najbolja dostupna opcija za zatvaranje terasa, kao i za dodavanje dodatnog stambenog prostora vašem domu ili poslovanju na moderan način  bez odustajanja od punog panoramskog  pogleda.

Ne postojanje vertikalnih aluminijskih profila.

Prema želji klijenta između stakala može se staviti  PVC transparentna brtva.

Klizni i preklopni sustav ostakljenja ima prednosti kao što su:  uživanje u osjećaju  otvorenog prostora i pogledu  bez ograničenja.  Sustav  pokazuje značajke  jednostavnog  pristupa radi održavanja i čišćenja  , budući da se sve staklene ploče mogu i presavijati.

Dostupno za debljinu stakla od 6,8,10 i 12 mm.

Najbolja opcija za zatvaranje terase i uživanje u dodatnom prostoru u našem domu ili tvrtki.


Primjena

Sustavi klizanja i preklapanja stakla dizajnirani su za stambene prostore i tvrtke u kojima je potrebno ostvariti dodatni prostor a,  gdje su važni komfor i estetika.


Verandama i terasama

Idealno rješenje  za  ostakljivanje verande i terase,   postižući uživanje  ​​na otvorenom, udobnosti i panoramskim pogled,  zahvaljujući kliznim i preklopnim pločama koje se mogu potpuno pomaknuti na stranu.


Restorani i Hoteli

Ponudite svojim klijentima moderno  i estetski lijepo  rješenje za staklenu stijenu koje stvara  dodatnu udobnost i zaštitu od loših vremenskih uvjeta.


Balkoni

Iskoristite neiskorištene prostore kao balkone i proširite svoj dnevni boravak minimalnim naporom i bez skupog građevinskog zahvata. Idealni za zatvaranje  balkonskog  betonskog parapeta.


Pergola

SeeGlass kućišta savršena su nadopuna za bioklimatske pergole  jer se ova dva proizvoda mogu kombinirati i pružiti puno  rješenja za zatvaranje.


Unutarnja podjela interijera.

Sustavi   su savršeno rješenje staklenih dijelova za podjelu ureda i interijera,  jer se staklene ploče mogu otvoriti i zatvarati po potrebi.


Praznine

Idealno rješenje za popunjavanje  praznina  koje su premale za ugradnju proizvoda s većim profilima.


Kućište

Dodajte novi korisni prostor vašem kućištu dodavanjem unutarnjih pregrada ili zatvaranjem neiskorištenih prostora kako biste postigli svijetlo i udobno novo područje.

Konfiguracija

Jedna od glavnih prednosti sustava klizanja i preklapanja stakla je da se mogu podesiti na mnogo različitih konfiguracija kako bi pronašli najbolju dostupnu opciju.

Zakretanje kuta

Zahvaljujući specifičnom dizajnu komponenata, moguće je zakretanje kuta preko višestrukih kutova.

Zatražite ponudu
ostakljenje-pergola
bocno-ostakljenje
bocno-ostakljenje

Trebate pomoć u izboru pergole?

KONTAKTIRAJTE NAS