Industrijska harmonika vrata

Izoforma-Paneli harmonika vrata se u potpunosti proizvode u Italiji u tvornici jednog od najvećih proizvođača harmo vrata u Europi- Breda sistemi industriali, te se kao gotova vrata dopremaju u naša skladišta u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

industrijska-harmonika-vrata-rijeka

Pouzdana vrata svih dimenzija

Uz veliku pouzdanost, toplinsku izolaciju i otpornost na vjetar Breda harmonika vrata se mogu izraditi do nevjerojatnih dimenzija: maksimalne širine do 33m  i  visine do 6m, a uz specijalnu izvedbu i debljinu panela od 82mm moguće je dostići visinu i do 10m.

Zbog svoje velike raznovrsnosti i mogućnosti prilagodbe naša harmonika vrata je moguće ugraditi na gotovo sve objekte.

industrijska-harmonika-vrata-zagreb

Harmo industrijska vrata od izdržljivih materijala

Breda harmo vrata su proizvedena i sastavljena od najizdržljivijih materijala, precizno dizajnirana do najmanjih detalja, provjerena, testirana i certificirana prema EC normama. Velika mogućnost prilagodbe harmonika  vrata uz pomoć širokog asortimana dodatne opreme prema željama i potrebama kupaca uz mogućnost automatskog ili ručnog upravljanja.

Naša usluga prodaje garažnih vrata, uključuje savjetovanje, izmjeru, izradu po mjeri, ugradnju i servis Vaših harmonika vrata na području cijele Hrvatske!

Prodajni specijalisti za program automatskih vrata Vam stoje  na raspolaganju u našim poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Kontaktirajte nas, kako bi pronašli najbolje rješenje za vaša nova harmonika vrata.