Idealna vrata za zone brzog prolaza

Robusna, pouzdana i sigurna, brzo podizna automatska vrata namijenjena su zonama brzog kretanja ili prolaza vozila, tereta i osoba na vanjskim ili unutarnjim koridorima objekta.

brzo-podizna-vrata

Brzo podizna vrata Efaflex

 

S EFAFLEX brzohodnim vratima odlučujete se za vodeću svjetsku tehnologiju i profitirate već isključivo od njhove tehničke prednosti.

Efaflex neprekidno radi na razvoju, a patentirali su i načelo konstrukcije svog “spirala” sustava koji omogućava ekstremno brzo gibanje vrata.

efaflex-brzo-podizna-vrata
efaflex-brzohodna-vrata
efaflex-brzopodizna-vrata
efaflex-brzopodizna-vrata1

Brzo podizna vrata Breda

 

Brzo-podizna vrata Breda su dostupna u različitim nivoima sigurnosne i druge opreme. Imaju sustav Inverter za regulaciju brzine i intenziteta otvaranja (ubrzavanje i kočenje).

Brzo-podizna vrata Breda su  ponuđena s različitim nivoima opreme, sukladno zahtjevima naručioca. Sve nivoe opreme krase maksimalni učinci, najveća sigurnost  u skladu s ugrađenom opremom i smanjenim troškom održavanja. Sve to ukazuje na pravi smjer razvoja i poštivanje okoliša.

Brzo-podizna automatska vrata Breda su sigurna, pouzdana i opremljena sukladno svim strogim međunarodnim normama i standardima.