Skyline pergole

 

Zahvaljujući iskustvu stečenom u području izrade pergola od ’70. godina prošlog stoljeća do danas, poduzeće Finmatik koje proizvodi bioklimatske pergole je razvilo čitav niz patenata, uključujući Super Fast vertikalni prozor, vodeći proizvod u proizvodnji, koji je zajedno s kvalitetom proizvoda i izvrsnosti predloženih rješenja, omogućio da poduzeće postane prepoznatljivo i na europskoj razini.

Navedeni pristup u pronalaženju i projektiranju avangardnih rješenja omogućio je poduzeću da stvori čitav niz prilagodljivih rješenja pod nazivom SKYLINE.

Lamele na bioklimatskim pergolama mogu se orijentirati u odnosu na sunce što omogućuje regulaciju svjetlosti, prozračivanje tijekom ljeta i korištenja topline sunca po zimi. 

Brojne mogućnosti personalizacije zahvaljujući širokom izboru boja, izrada po želji i zatvaranja omogućuje da svaka pergola bude izrađena po «mjeri» kupca.

Zatražite ponudu

Bioklimatska pergola Linear

 

Linear karakteriziraju jednostavne linije, pravokutni profili i visoka konstrukcijska svojstva; kao i elegancija i komfort koji ostaju nepromijenjeni zahvaljujući brojnim nestandardnim rješenjima.

Ugođaj i komfor u svako doba zahvaljujući milimetarskoj regulaciji lamela. Podešavanje intenziteta sunca i provjetravanje je vrlo lako. Zaštita od kiše, snijega i vjetra. Pripremljena za ugradnju LED rasvjete.

Zatražite ponudu
bioklimatske-pergole

Bioklimatska pergola Superb

 

Najkvalitetnija verzija Finmatik pergola, sinonim je za vrhunsku tehnologiju u službi komfora; provjetravanje s gornje strane i ugrađena zaštita zavjesa omogućuju da se vaše otvorene površine pretvore u elegantne prostore u kojima se može boraviti gotovo u svim mjesecima godine.

Profili velikih debljina i moderne tehnologije (robusni profili), visokotehnološke izvedbe. Mogućnost ugradnje zavjesa u konstrukciju, čime se dobiva komfor tijekom cijele godine zahvaljujući i rotaciji lamela do 130° s funkcijom protiv mehaničkog habanja (antiwear mechanical system).

Pergola je pripremljena za ugradnju LED osvjetljenja.

Zatražite ponudu
bioklimatska-pergola

Tehničke karakteristike bioklimatskih pergola

[asvc_table color=”custom” custom_color=”#efefef”]

Linear Superb
Maksimalna mjera modula 4000 X 7000 mm 4000 X 6000 mm
Prosječna težina 35-40 kg/m2 45-50 kg/m2
Usmjeravanje lamela 0 – 130° 0 – 130°
Dimenzije stupova 100 x 200 x 4mm 140 x 220 x 4 mm
Dimenzije greda 100 x 200 x 4mm 140 x 240 x 6 mm

[/asvc_table]

Trebate pomoć u izboru bioklimatske pergole?

KONTAKTIRAJTE NAS