Breda pretovarni sistemi

Pretovarni sistem Breda je stvoren kako bi udovoljio svim tvrtkama koje se bave trgovinom, logistikom ili prijevozom. Pojednostavljeno, stvoren je za sva poslovanja gdje je utovar ili istovar tereta potrebno učiniti laganim, jednostavnim, brzim i sigurnim.

Breda pretovarni sistemi osiguravaju sve navedeno te će svojom raznovrsnošću i prilagodljivošću udovoljiti i najzahtjevnijim klijentima.

Pretovarni-sistemi

Elementi pretovarne rampe

Pretovarni sistemi Breda se sastoje od tri osnovna elementa:

  • pretovarne rampe,
  • industrijskih segmentnih vrata i
  • utovarni portal (također poznate kao dock shelter).
pretovarni-sistem

Pretovarna rampa Breda

Izrađene su kako bi upotpunile i pojednostavile uvjete pretovara. Pretovarne rampe Breda, omogućuju lakši i brži utovar ili istovar iz svih vozila, bez obzira na visinsku razliku u odnosu na visinu poda. Breda pretovarne rampe dolaze u dvije različite izvedbe: rampa s pregibnom platformom i rampa s platformom na izvlačenje kao i s dva različita radna ograničenja, ovisno o težini tereta od 6000kg ili 9000kg.

Sve pretovarne rampe se isporučuju s automatskim hidrauličkim stop sistemom koji će u slučaju neplaniranog ili naglog pomicanja vozila reagirati i spriječiti propadanje rampe.

Utovarni portal

Osnovna namjena Breda utovarnih automatskih vrata je omogućavanje utovara i istovara tereta u svim vremenskim uvjetima, uz minimalne gubitke energije te sprječavanje propuha koji uzrokuje razna oboljenja, a samim time i eventualne izostanke zaposlenika uzrokovanih bolovanjem. Osim što će se zaposlenicima omogućiti izvršavanje svojih dužnosti u stalno zaštićenom radnom prostoru, sva roba koja, bilo da se nalazi na pretovarnom mostu ili je uskladištena u unutrašnjosti samog objekta, biti će zaštićena od mogućih temperaturnih promjena kod povećanja ili smanjenja unutarnje temperature. Kako bismo udovoljili svim tehničkim uvjetima pretovara (koji prvenstveno ovise o dimenziji vozila i tereta) Breda utovarni portali dolaze u tri različite izvedbe: viseća brtva, podna brtva i brtva sa zaštitnim jastučićem.

Naše usluge uključuju savjetovanje, izmjeru, izradu po mjeri, ugradnju i servis Vaših pretovarnih sistema na području cijele Hrvatske!

Kontaktirajte nas, kako bi pronašli najbolje rješenje za Vaš novi pretovarni sistem.