NICE automatika

Tvrtka Izoforma-Paneli d.o.o. je već više od 10 godina, ekskluzivni zastupnik tvrtke Nice S.p.A.  za područje Republike Hrvatske. Naše tehničko osoblje Vam je na raspolaganju u  prodajno-servisnim centrima u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Naša rješenja uključuju proizvode za automatizaciju Vaših stambenih ili poslovnih objekata s ugradnjom.

Garažna vrata

automatika-garazna-vrata

Garažna vrata po mjeri s maksimalno brzim rokom isporuke!
Kvalitetna garažna vrata povećavaju sigurnost i dodaju vrijednost Vašem stambenom objektu. Garažna vrata proizvodimo, prodajemo i ugrađujemo od 1996. godine.

Dvorišni ulazi

Garazna-vrata-daljinski-automatska

Tvrtka Nice dizajnira, proizvodi i prodaje sisteme automatskog upravljanja za garažna vrata, a mi smo više od 10 godina ekskluzivni zastupnik na području RH. Kontaktirajte nas za tehničko savjetovanje, ponude i ostale detaljne informacije o automatizaciji Vaših krilnih dvorišnih vrata.

Staklena vrata

klizna staklena vrata

Udobnost, sigurnost, prestiž, izgled, kontrola ulaska i optimalna potrošnja energije. Automatska staklena vrata su osim imidža i pokazatelj pažnje prema ljudima koji koriste vaše prostore. Naše usluge uključuju savjetovanje, izmjeru, izradu po mjeri, ugradnju i servis za automatska staklena vrata na području cijele RH.

Rampe

rampa za parkiralište

Za privatna, javna i industrijska parkirališta. NICEBAR elektromehanička rampa sa ugrađenim 24Vdc pogonskim motorom. Robusna čelična konstrukcija i pametna elektronika garantiraju do 1.000,000 otvaranja i zatvaranja s ovalnom rukom s velikom otpornošću na vjetar.

Clean room – Bolnički sistemi

Label specijalna vrata za medicinski sektor sa hermetičkim zatvaranjem (zrakotijesna vrata) za operacijske sale i olovnom ispunom krila za RTG sale.

Kontaktirajte nas za ponudu
clean room bolnicka vrata
clean room bolnicki sistem
clean room

Pribor i oprema

Trebate samo dijelove opreme? Imamo ih sve: daljinske upravljače, motore, foto ćelije, sklopke kontrolne jedinice i trepčuća svjetla.

Kontaktirajte nas za ponudu
garazna-vrata-daljinski
Fotoćelije