Tende i pergotende

  • Tende-prodaja i ugradnja
  • Pergotende- prodaja i ugradnja
Početna Tende i pergotende


Tende i pergotende

Razlog zbog kojeg tende i pergotende postaju sve popularnije je taj što moderno življenje određuje stalna želja da se vrijeme provede izvan kuće, a povratak  kući ne umanjuje tu želju. Arhitektura sve više smanjuje razliku između okoliša i unutarnjeg prostora izlazeći sve više na naše balkone i terase. Bolje rečeno život se iz unutarnjeg ambijenta seli u prostor pod suncem. Sunce je izvor života i predstavlja ugodu ako je umjereno.
Problem se javlja u ljetnim mjesecima u kojima želimo svo naše vrijeme provesti  na balkonima i terasama, a jako sunce nam to ne dozvoljava.

Taj problem rješavaju tende i pergotende.

Tende

Tenda je konzolna konstrukcija učvršćena na fasadu objekta, a preko koje je presvučeno platno u boji po izboru. Ugradnja tende daje prednost što se tenda izvlači po potrebi za vrijeme jakog sunca, dok se u ostalim periodima  može jednostavno složiti i uvući na fasadu, ručno ili automatski, što omogućuju motori za tende. Tende su i dekorativni element vaših  balkona i fasada jer se sastoji od platna u dostupnim bojama.

Pergotende

Pergotende su korak naprijed u osvajanju vanjskog prostora oko vašeg objekta. Jednom kad se smjestite u vanjski prostor željet ćete provesti tamo sve raspoloživo vrijeme, a opet biti zaštićeni od sunca, kiše ili vjetra. Željet ćete biti u prirodi, a zadržati svu sigurnost vašeg unutarnjeg prostora. Naši partneri donose vam taj užitak u vidu arhitektonskog elementa- pergotende. Pergotenda je konzolna konstrukcija oslonjena na vertikalne stupove i  presvučena tendom. Pergotenda je na granici  između samostojećeg objekta svojom  izvedbom i konstrukcijom, a njezina prozračnost ipak ne umanjuje ljepotu vanjskog prostora. Krov pergotende se može po želji otvoriti  u potpunosti ili djelomično, dajući nam zaštitu od sunca ili kiše. Ugradnja pergotende na vašoj terasi daje mogućnost da uživate na vašoj terasi tokom cijele godine.
 

Za dodatne informacije u vezi Vaše nove tende ili pergotende, očekujemo Vas u našim poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu.