Nice automatika

  • Nice automatika Hrvatska
  • Nice
  • Motori za klizna vrata
  • Motori za krilna vrata
  • Motori za tende
  • Motori za rolete
  • Rampe za parking
Početna Nice automatika


Nice automatika: vodeći na globalnom tržištu kućne automatike

Tvrtka Nice S.p.A. dizajnira, proizvodi i prodaje sisteme automatskog upravljanja za garažna vrata, dvorišna vrata, rolete, tende, rampe za parking i bežične alarmne sisteme. 

Jedino pomoću proizvoda Nice automatike, moguće je upravljanje cijelim sustavom kućne automatike koristeći samo jedan daljinski upravljač!

Nice kućna automatika nudi sigurnost izlaza i ulaza, povezivanjem komfora s praktičnim proizvodima vrhunskog dizajna.

Sjedište tvrtke Nice S.p.A. se nalazi u Oderzu (TV), Italija ali tvrtka koja je osnovana 1993. godine, odavno je prešla okvire talijanskog tržišta i danas se Nice automatika prodaje na više od 100 svjetskih tržišta zbog čega više od 80% prihoda tvrtke dolazi iz izvoza.

Nice revolucija

Nice automatika predstavlja dominantno ime na globalnom tržištu kućne automatike. Jedan od razloga vodećeg položaja je i pionirski pristup mnogim rješenjima kućne automatike koja se kasnije prihvaćaju kao standard od strane ostalih proizvođača. Glavna karakteristika proizvoda Nice automatike je povezivanje tehničkih inovacija s jedinstvenim dizajnom.

Nice tehnološki centar

U svojim laboratorijima, stručnjaci tvrtke Nice S.p.A. posvećeni su svakodnevnim inovacijama, testiranju i kontroli svojih proizvoda kako bi im osigurali sigurnost, kvalitetu, pouzdanost i trajnost.

Nice kvaliteta

Proizvodni proces Nice proizvoda je certificiran po standardu ISO9001 (što predstavlja osiguranje kvalitete proizvodnih i poslovnih procesa priznatih u cijelom svijetu). Uz CE certifikate, proizvodi posjeduju i sve ateste i dozvole potrebne hrvatskom tržištu.

Nice garancija

Nice garancija iznosi 24 mjeseca. Nice S.p.A. i Izoforma-Paneli d.o.o. ne prihvaćaju odgovornost za pogrešnu ugradnju proizvoda Nice automatike. Osobe koje se bave ugradnjom proizvoda moraju poštovati sigurnosne postupke kod rada s električnim uređajima te posjedovati znanje („know how“) kako bi ugradnju izveli ispravno.

Nice automatika u Hrvatskoj

Tvrtka Izoforma-Paneli d.o.o. je već više od 10 godina, ekskluzivni zastupnik tvrtke Nice S.p.A.  za područje Republike Hrvatske. Naše tehničko osoblje Vam je na raspolaganju u  prodajno-servisnim centrima u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Naša rješenja uključuju proizvode za automatizaciju Vaših stambenih ili poslovnih objekata s ugradnjom.

Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli u izboru proizvoda Nice kućne automatike!