Automatska staklena vrata povećavaju vrijednost vašeg poslovnog ili stambenog objekta

Izoforma-Paneli d.o.o. već više od 15 godina predstavlja jednog od najznačajnijih proizvođača i dobavljača rješenja za automatska vrata u Hrvatskoj.

Korištenje najkvalitetnijih materijala, posvećenost detaljima i pronalazak najboljih rješenja za automatizaciju Vaših ulaza, naša je tradicija koju smo započeli 1996. godine.

Dobavljači dijelova od kojih proizvodimo automatska vrata su najznačajnije Europske tvrtke za automatizaciju vrata poput: Breda Sistemi Industriali, Nice i Label.

Danas se naša djelatnost temelji na savjetovanju, izmjeri, ugradnji i servisu automatskih vrata na području cijele Hrvatske s prodajnim specijalistima i timovima za ugradnju i servis automatskih vrata u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Kontaktirajte nas kako bi pronašli najbolje rješenje za Vaša nova automatska vrata.

Klizna vrata

 

Label automatska vrata opremljena su sa vrhunskim programskim i izvedbenim rješenjima sa ciljem osiguranja pouzdanosti i sigurnosti rada. Label automatika predstavlja revoluciju u tehničkom i estetskom dizajnu i udovoljava svim potrebama kupaca u izvedbi kao jednokrilna, dvokrilna i teleskopska vrata.

klizna staklena vrata

Zaokretna vrata

 

Neptis je linija automatike za zaokretna vrata sa modelima koje mogu zadovoljiti sve potrebe koje tržište zahtijeva za jednokrilna i dvokrilna vrata iz  aluminij, drva, metala, za osobe s invaliditetom, urede i javna mjesta, evakuacijske protupožarne puteve.

Sa svojom sofisticiranom elektronikom koja omogućava razne stupnjeve podešavanja brzina otvaranja i zatvaranja,prilagođavanje rada svakom korisniku- objektu  i aktivnim infracrvenim senzorima na krilima vrlo je siguran za rad u okruženju gdje je maximalna sigurnost korisnika potrebna kao što su djeca i osobe sa invaliditetom, bolnice…
Neptisov asortiman također je u skladu s novom europskom standardu EN16005, prošao je sve laboratorijske testove koje EN13849 standard pruža s posebnim osvrtom na analizu kvarova na elektroničkim komponentama vezanim uz sigurnost i koristi certifikaciju kvalitete TÜV.

Zaokretna-vrata